Patrocinado por

Comeza en Chantada unha nova edición das xornadas gastronómicas Pratos de Culler

La Voz

VEN A GALICIA

Un dos pratos que se ofreceron na edición anterior das xornadas gastronómicas de Chantada
Un dos pratos que se ofreceron na edición anterior das xornadas gastronómicas de Chantada

Once establecementos participan na iniciativa, que se desenvolverá entre este venres e o domingo

25 feb 2022 . Actualizado a las 15:59 h.

A Asociación de Empresarios de Chantada e o centro comercial aberto Ribeira Sacra organizan a cuarta edición das xornadas gastronómicas Pratos de Culler, que se celebran entre este venres e o domingo. Na nova edición participan once establecementos de hostalería do municipio, que a partir das 20.00 horas ofrecerán diversos pratos e tapas para consumir con culler. Estes son os negocios que participan nas xornadas e os pratos que se ofrecen en cada un deles.

  • A Viñoteca: Caldereta
  • Bar Parada: Potaxe de entroido.
  • Cafetería Universal: Aquí hai tomate!
  • A Faragulla: Fabas de Lourenzá con chourizo , morcilla e panceta de porco celta.
  • Café Cantón: Ouro en crema.
  • Cafetería Santa Ana: Garavanzos con costela.
  • AdaRosa tapería: Callos adaRosa.
  • Bar Mánix: Caldo de Mar-ga
  • Carballeira: Potaxe de cuaresma.
  • O Casino: Delicia doce do Casino
  • Mesón Mogay: Caldo galego con chourizo e tenreira.