Once establecementos participan na iniciativa, que se desenvolverá entre este venres e o domingo
25 feb 2022 . Actualizado a las 15:59 h.A Asociación de Empresarios de Chantada e o centro comercial aberto Ribeira Sacra organizan a cuarta edición das xornadas gastronómicas Pratos de Culler, que se celebran entre este venres e o domingo. Na nova edición participan once establecementos de hostalería do municipio, que a partir das 20.00 horas ofrecerán diversos pratos e tapas para consumir con culler. Estes son os negocios que participan nas xornadas e os pratos que se ofrecen en cada un deles.
- A Viñoteca: Caldereta
- Bar Parada: Potaxe de entroido.
- Cafetería Universal: Aquí hai tomate!
- A Faragulla: Fabas de Lourenzá con chourizo , morcilla e panceta de porco celta.
- Café Cantón: Ouro en crema.
- Cafetería Santa Ana: Garavanzos con costela.
- AdaRosa tapería: Callos adaRosa.
- Bar Mánix: Caldo de Mar-ga
- Carballeira: Potaxe de cuaresma.
- O Casino: Delicia doce do Casino
- Mesón Mogay: Caldo galego con chourizo e tenreira.