Pastelería Anduriña ofrece desde este viernes 45 tipos distintos de empanadas, incluso veganas y dulces
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Será en la octava edición de la fiesta de la empanada, que se prolongará hasta el 1 de mayo
21 abr 2022 . Actualizado a las 18:56 h.Pastelería Anduriña, de Foz, vuelve a organizar la Fiesta de la Empanada, es la octava edición ya, y será desde mañana, viernes, 22 de abril, hasta el 1 de mayo. Más de una semana para degustar hasta 45 tipos distintos de empanadas, incluso veganas.
Moncho Castro, propietario de Pastelería Anduriña, explica que «durante todos eses días os amantes da empanada poderán degustar ata 45 tipos diferentes. Teremos, coma sempre, empanadas do mar, da terra, veganas, vexetarianas e empanadas doces, a elexir. Cada día ofreceremos 6 ou 7 empanadas distintas para degustar. E empandas doces como pastelón de mazá, cabelo de anxo, capricho de crema ou de queixo con marmelo», di.
La carta es amplia y atractiva: "Teremos empanadas salgadas de zamburiñas, de berberechos, de polbo con gambas, de pescada con gambas, de sardiñas, de carne de tenreira e cabrales, de zorza, de polo con patacas fritas, de espinacas con bechamel e tropezóns de xamón york e queixo, de cebola caramelizada, de salteado de verduras con tofu ou rechea de escalibada con bechamel", apunta.